کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض می کنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید از این لینک عضو شوید.
utex پست دهنده حرفه ايي وضعيت: آفلاين 12 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 700 امتياز: 10286 تشکر کرده: 0 تشکر شده 15 بار در 15 پست
محل سكونت: kashan
ارسال شده در: سه شنبه، 28 آبان ماه ، 1387 16:09:41 موضوع مطلب: عکس و بیوگرافی از خودم
به نام خدا
نام:ستار
نام خانوادگی:آماده
وضعيت تاهل :مجرد
آدرس ايميل :sattar_utex@yahoo.com
قد:۱۸۰ الي ۱۸۵ سانتيمتر
وزن:۸۰ الي ۸۵ كيلوگرم
رنگ چشم :مشکي
رنگ مو: مشکي
رنگ پوست :سفيد
وضعيت بدني :ورزشي
شهر:كاشان
مشخصات كلي :
ديپلم نساجي و ديپلم كامپيوتر و مدرك بين المللي كامپيوتر دارم زبان هم مي خونم و قبلا تهران بودم لهجه هم ندارم
علايق:كشتي كج.عكس هاي خوني.اينترنت
پيام :آرزوي موفقيت براي همه
وضعیت اخلاقی: بسیار دوستانه
mohammad11 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 251 امتياز: 8036 تشکر کرده: 26 تشکر شده 6 بار در 6 پست
محل سكونت: بلوار گلستان-شيراز
ارسال شده در: جمعه، 1 آذر ماه ، 1387 18:04:24 موضوع مطلب:
جالب بود..راسيت ستار من فكر ميكردم سنت 25 باشي..جئي ميگم..ولي با اين سنم خوب باهوشي موفق و پيروز باشي _________________ براي تشكر از مطلب با نظر بديد يا روي كليك كنيد ممنون..تشكر نشانه شخصيت شما
mohammad280 مدير فروم وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2269 امتياز: 32638 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: شهر عشق
ارسال شده در: يكشنبه، 24 آذر ماه ، 1387 22:09:43 موضوع مطلب:
سلام داداش ستار . خوبی؟ جدی این تویی؟پس چرا اینقدر زشتی پسر؟من فکر میکردم که خوشگلتر از این حرفا باشی جیگر؟ ببینم تاحالا قزوین رفتی با این قیافت؟اگه نرفتی جون من یه تیریپ امتحان کن بد نیستا برات!!!ولی قبلش شو.....رت آهنی یادت نره که بپوشیا از من گفتن بود. اخه یکی از دوستان هم که مثل خودت زشت بود رفتش و ش....و...رت یادش رفته بود و بیچاره بر نگشت هیچ موقعه.گفتم به تو بگم که حواست جمع باشه عسل.خیلی سالاری.الاقل میتونم بگم که از سروش سالارتری. مفهمی که البته پرو نشیا هیچ کدومتون به دادا محمد خودم نمیرسید از همه سالارتره تو این جمع و براش آرزوی موفقیت دارم و همچنین برای شما دوستان عزیز _________________ با کلیک بر روی لینک زیر از سایت رپیدشیر مستقیم دانلود کنید